Regulile programului

Regulile programului

1. Programul este dedicat preşcolarilor de la grupele mari ale grădiniţelor de stat sau private din Romania.

2. Grădiniţele se pot înscrie în program completând formularul de participare de aici. Informații suplimentare se pot obţine apelând numărul de telefon 0374 409 539, de luni până vineri, între orele 8:00-16:00 sau pe e-mail, la adresa contact@tediprietenulnaturii.ro

3. În cerere, este important ca fiecare educatoare să completeze datele de contact și numărul copiilor din grupa pe care o coordonează, care vor participa la activitățile privind educaţia pro-ecologică.

4. Vor fi transmise grădiniţelor înscrise în program următoarele materiale în format electronic:

Broşură cu materiale educaționale, scenarii de activități pentru educatoare şi fişe pentru copii

Filmuleţe educaţionale

Certificatul care atestă participarea grădiniţei la program

Diplomă pentru copii

5. Educatoarele grupelor mari vor realiza programul prin desfășurarea activităților privind siguranța, în baza materialelor educaționale primite în format electronic. Pe parcursul acestor activități, educatoarele le transmit copiilor materialele dedicate lor – fişele de lucru, în format electronic sau prin multiplicare.

6. La finalul lecțiilor, grădiniţa are dreptul să folosească Certificatul „Tedi şi prietenii naturii”.

7. Rapoartele cu activitățile desfășurate se trimit pe adresa contact@tediprietenulnaturii.ro iar fotografiile cu activitatile efectuate se trimit folosind formularul dedicat disponibil pe site aici Inscriere poze – Tedi și prietenii naturii (tediprietenulnaturii.ro)