Despre program

Despre program

Dragi părinți,

Tedi şi prietenii naturii este un proiect pe parcursul căruia cei mici vor învăța să aibă grijă de mediul natural, vor învăța principiile de bază ale ecologiei, vor afla de ce este bine să consume fructe și legume și despre beneficiile exercițiilor fizice.

Pentru desfăşurarea activităţilor la clasă, Tedi asigură gratuit suportul didactic care constă în materiale educative complexe şi atractive, concepute pentru predarea prin joacă special pentru copii. Ca parte a programului, cei mici vor învăța regulile de îngrijire a mediului, recreere activă și nutriție. Vor învăța să separe deșeurile, să aleagă exercițiile adecvate și să cunoască beneficiile consumului de legume și fructe. Ei vor învăța principiile de bază ale economiei și impactul lor asupra mediului.

Toate materialele educaționale ale programului „Tedi și prietenii naturii’’ au fost concepute pentru a dezvolta creativitatea și gândirea independentă a copiilor, precum și pentru a asimila cunoștințele prin joc.

Sperăm ca și dumneavoastră, ca părinți, să vă implicați în acest program pentru a putea transmite copiilor informațiile de care au nevoie pentru a trăi pe o planeta curată. Să vă bucurați de un an școlar cu reușite alături de copiii dumneavoastră!